DE MUUR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2552 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Muur. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 23:40 Matig was het, vlees babi pangnang droog en taai. Tjap tjoy weinig smaak.
26 feb 2024 om 8:06 Heerlijk gegeten en goede porties!
25 feb 2024 om 19:41 Bestelling klopte niet en veel te laat
24 feb 2024 om 19:03 Was weer lekker en vers
22 feb 2024 om 21:54 Was weer super lekker
22 feb 2024 om 20:55 Heerlijk eten en snel bezorgd
20 feb 2024 om 22:20 Vorige keer hadden we veel betere ervaring. Nu was het eten eigenlijk koud en het vlees in babi pangang was erg hard. Jammer
20 feb 2024 om 8:27 vorige keer goede ervaring, deze keer was het eten niet warm genoeg en i.p.v. de bestelde bami werd er nasi bezorgt
18 feb 2024 om 20:36 Helemaal lekker, warm en op temp
18 feb 2024 om 20:10 Het duurde super lang voordat ons eten er was. Na 60 min contact opgenomen toen werd ons verteld dat het eten er bijna zou moeten zijn. Daarna duurde het nog 30 min. Het eten was koud/lauw. Niet zoals wij gewend zijn, meestal zijn wij tevreden.
18 feb 2024 om 20:05 Het eten was veel te laat, ik heb er achteraan gebeld en ze zeiden dat het er elk moment kon zijn maar het duurde alsnog een kwartier. Het eten was daardoor helaas koud! Dat was erg jammer..
18 feb 2024 om 18:30 Super